Slip af med allergi på kinesisk

 

 

Allergi: Det har været et hårdt forår for allergikere. Men der er hjælp at hente og man kan slippe af med allergien.

Af Charlotte Koefoed

DIANALUND/SORØ: Kineserne kalder allergi for næsebetændelse. Det er fordi det oftest giver kløen i næsen, man nyser og næsen løber, mens øjnene klør og slimhinderne i det hele taget er stærkt irriterede.

Allergikere kender det det kun alt for godt. Græs, pollen, pelsdyr, parfume og mange andre ting fremkalder allergi og nogle lider så voldsomt af allergi, at de ikke kan arbejde, når det står værst til.

Men det kan kinesiske Hin Keung Lin gøre noget ved.

– Jeg havde en ung kvinde til behandling. Hun kom i april og var voldsomt generet af pollenallergi.Hun kunne faktisk ikke arbejde, men efter fire behandlinger var alle symptomerne væk og allergien forsvundet. Og selv om jeg har sagt, hun ikke behøver komme mere, vil hun gerne have et par behandlinger mere, bare for at være sikker, siger Hin Keung Lin, der driver Lins HelseKlinik,som har klinik i Sorø og Dianalund.

 

Akupressur

Det Hin Keung Lin gør,er at anvende den kinesiske metode, akupressur. Det er som akupunktur, bare uden nåle.

-Jeg trykker på to punkter, der har forbindelse til lungerne og milten. Først trykker jeg på punkterne på ryggen og derefter på forsiden af kroppen. Ying og Yang. Der skal være balance i det, smiler han.

Behandlingen tager en times tid og efter to-tre behandlinger er allergisymptomerne væk.

– Men kan allergien helt forsvinde?

– Ja,det kan den.Jeg har flere klienter, der er sluppet helt af med deres allergi og ikke mærker det mindste tilden, hvor allergien ellers har fyldt deres liv med gener og i værste tilfælde har de ikkekunnet gå på arbejde, når det var værst.

Hin Keung Lin benytter både akupressur, akupunktur, moxa, sugekopper, skrabeteknik og øreakupunktur i hans behandlinger, og han behandler en lang række andre sygdomme.

 

Ugeavisen, onsdag den 6. august 2014